Ugrás
a főmenüre
Billentyű súgó
Súgó
Copyright
English
Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis
digitális folyóiratbánya
English
Utolsó frissítés: 2023-10-06 15:33:37
Keresés az epában
SÚGÓ
Nyitólap
Keresés
Rólunk
Kapcsolat
Alapelvek
Borító
Teljes megjelenítés
XML
Linkek
Súgó
Journal of nutrition, food research and technology
CÍM
Főcím:
Journal of nutrition, food research and technology
Leírás alapja:
Vol. 1. Issue 2. (2018.)
http://ologyjournals.com/jnfrt/
Besorolási cím:
Journal of nutrition, food research and technology
Címfordítás (epa):
A táplálkozás, élelmiszer-kutatás és technológia szaklapja
KÖZREMŰKÖDŐ
Rendezési sorszám:
1
Közreműködés jellege:
publisher in charge
Besorolási neve:
Sudeep
Utóneve:
Reddy
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
2
Közreműködés jellege:
editor in chief
Besorolási neve:
Biesebeke
Utóneve:
Rob
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
3
Közreműködés jellege:
szerkesztőbizottsági tag
Besorolási neve:
Meda
Utóneve:
Venkatesh
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
4
Közreműködés jellege:
szerkesztőbizottsági tag
Besorolási neve:
Coronel
Utóneve:
Pablo
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
5
Közreműködés jellege:
szerkesztőbizottsági tag
Besorolási neve:
El-Sabban
Utóneve:
Farouk
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
6
Közreműködés jellege:
szerkesztőbizottsági tag
Besorolási neve:
Tawalbeh
Utóneve:
Yousef Huszein Ali
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
7
Közreműködés jellege:
szerkesztőbizottsági tag
Besorolási neve:
Islam
Utóneve:
Shahidul
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
8
Közreműködés jellege:
szerkesztőbizottsági tag
Besorolási neve:
Proestos
Utóneve:
Charalampos
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
9
Közreműködés jellege:
szerkesztőbizottsági tag
Besorolási neve:
Avsar
Utóneve:
Yahya Kemal
Invertálandó név:
igen
Rendezési sorszám:
10
Közreműködés jellege:
szerkesztőbizottsági tag
Besorolási neve:
Effat
Utóneve:
Baher
Invertálandó név:
igen
TESTÜLET
Rendezési sorszám:
1
Testület neve:
Ology Journals Kft.
Székhelye:
Budapest
Évadata:
Közreadó típusa:
testület
Közreműködés jellege :
elektronikus rögzítés, elektronikus szerkesztés, közreadó
Postacím:
1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4.
URL:
http://ologyjournals.com/
E-mail:
contact@ologypress.eu
KIADÓ
Kiadó neve:
Ology Journals Kft.
Székhelye:
Budapest
Postacím:
1143 Budapest, Szobránc utca 16. 1. em. 4.
URL:
http://ologyjournals.com/
E-mail:
contact@ologypress.eu
MEGJELENÉS
Évadatok:
2017-
Digitális változat évadatai:
2017, 2018, 2019, 2021
Számozás:
Vol. 0 Issue 0 (2017)
Változat:
Online kiadvány
PERIODICITÁS
Periodicitás:
kéthavonként
Periodicitás időadata:
2018-
Korábbi periodicitás:
Egy próbaszámnak tekinthető kiadása volt 2017-ben (Vol. 0 Issue 0)
DÁTUM
Esemény:
Az EPA-ban való regisztrálás dátuma
Dátum:
2018-08-29
ÁLLAPOT
A kiadvány állapota:
FOLYAMATOS
Tartalom:
teljes
DOKUMENTUMAZONOSÍTÓ
A kiadvány URL-je:
http://ologyjournals.com/jnfrt/archive
A borító URL-je:
http://epa.oszk.hu/03400/03474
CoolURI:
EPA azonosító:
EPA-03474
Online ISSN:
2630-8096
TOVÁBBI ELEKTRONIKUS VÁLTOZAT
Cím:
Journal of nutrition, food research and technology (online)
Egyéb címadat; közreműködő:
open access journal / ed.-in-chief Rob te Biesebeke
Évek:
Vol. 0, issue 0 (2017), Vol. 1, issue 1 (2018)-
Periodicitás:
rendszertelenül
ISSN:
2630-8096
ISBN:
URL:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-169892
EPA-URL:
CoolURI:
https://nektar.oszk.hu/hu/manifestation/3868683
Partner neve:
Partnerkód:
Partner e-mail:
Partnerre vonatkozó megjegyzés:
0
TÉMAKÖR
Főtémakör
: Műszaki tudományok, gazdasági ágazatok
Témakör
: Mezőgazdaság, élelmiszeripar
Altémakör
: Élelmiszerek, táplálkozás
TÁRGYSZÓ
Tárgyszó:
táplálkozás, táplálkozástudomány, élelmiszer
TÍPUS
A kiadvány típusa:
időszaki kiadvány
A kiadvány típusa:
szakmai
A kiadvány típusa:
tudományos
FORMÁTUM
Formátum:
HTML
Technikai jellemzők:
HTML
Formátum:
PDF
Technikai jellemzők:
karakteres PDF
NYELV
Nyelv:
angol
Rezümék nyelve:
angol
Tartalomjegyzék nyelve:
angol
HOZZÁFÉRÉS
Hozzáférés:
TÁVOLI
KAPCSOLAT
Kapcsolódó kiadvány:
Táplálkozástudományi morzsák hírlevél
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/03400/03443
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmezés
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/00100/00185
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmiszer Online
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/01700/01767
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmiszer, táplálkozás és marketing
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/03300/03374
Kapcsolódó kiadvány:
Élelmiszervizsgálati Közlemények
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/03100/03135
Kapcsolódó kiadvány:
Journal of Food Physics
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/02400/02408
Kapcsolódó kiadvány:
Magyar Baromfi
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/01500/01569
Kapcsolódó kiadvány:
Progresszív
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/01700/01782
Kapcsolódó kiadvány:
Tudatos Vásárló
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/01800/01884
Kapcsolódó kiadvány:
Egészségfejlesztés
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/02900/02987
Kapcsolódó kiadvány:
Fakanál
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/01200/01234
Kapcsolódó kiadvány:
Konyhamester
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/00500/00541
Kapcsolódó kiadvány:
Konyhaművészet
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/00500/00543
Kapcsolódó kiadvány:
Magyar Konyha
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/00500/00591
Kapcsolódó kiadvány:
Magyar Konyha Magazin
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/00400/00451
Kapcsolódó kiadvány:
Új Diéta
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/00800/00859
Kapcsolódó kiadvány:
Vital
Kapcsolódó kiadvány URL:
http://epa.oszk.hu/00900/00927
JOGKEZELÉS
Jogtulajdonos neve:
Ology Journals Kft.
Jogkezelésre vonatkozó megjegyzés:
STÁTUSZ
A dokumentum státusza:
OK
FELDOLGOZÓ
Feldolgozó neve:
Kelemen Erzsébet
Feldolgozói minőség:
katalogizálta
«
hátra
előre
»
nyitólap
rólunk
keresés
alapelvek
kapcsolat
copyright
e-mail
RSS